Version 1  
Busentusiastture med Jef og Peter


19/3-11 er der busudflugt på tværs af Midtjylland


Lørdag d. 19. marts 2011 afholder Jef F. P. Pallavicini og Peter Berggrén Brandsen igen en bustur for busentusiaster. Turen går gennem Midtjylland i en stor aflang "cirkel". Vi starter og slutter ved Skanderborg Station. På turen vil vi besøge nogle af de busanlæg mv. vi ikke så på tidligere ture i området. Undervejs på turen vil der naturligvis være masser med fotomuligheder ved busselskaberne og alt det sædvanlige. Detaljerne for turen vil kunne ses her efter uge 9.Vi skal køre i:
Bussen vi skal køre i bliver en: Volvo B10M. Bussen opdateres efter uge 9.

Prisen bliver max 399 kr.. Den endelige pris opdateres efter uge 9 og betaling vil ske i bussen.

Vi skal besøge en række vognmænd og opstillingspladser undervejs. Der afsløres detaljer efter uge 9.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Det bliver muligt at stige på her:
Afgang fra Skanderborg Station kl. 9,07. Vi kører fra rutebilernes holdeplads foran banegården (der hvor rute 502 holder). Ved Skanderborg Station er der nem omstigning til/fra tog fra hele landet.

Afstigning efter turen er vi fleksible med. Men vi regner med at slutte på Skanderborg Station ved 19-tiden. Men forvent ikke at vi er tilbage kl. 19 præcis!

Undervejs vil der som sædvanligt være gratis sodavand og øl til deltagerne i bussen - naturligvis brygget lokalt for det område vi er i!

Vi vender tilbage med flere detaljer efter uge 9 - lidt sent, men sådan bliver det.
Men meld jer endelig til allerede nu, jo før jo billigere for os alle :-)Kontakt og tilmelding: Tilmeldinger kan kun ske på mail (til Peter)!!!
Evt. telefon Jef: 30228716 ().
Evt. telefon Peter: 22334709 (tidligst kl. 14 alle dage)
© 2006-2011 Peter Berggrén Brandsen & Jef Pallavicini