Version 5  
Bustur for busentusiaster i og omkring VAFT-området
D. 12. august 2006 afholder Jef F. P. Pallavicini og Peter Berggrén Brandsen en bustur for busentusiaster i Viborg Amt og Vest-/Midtjylland. Undervejs på turen vil der naturligvis ved alle firmaerne og alle stederne være rigt med fotomuligheder. Planen for turen kan ses i nedenstående, ændringer kan forekomme og alle tider er forventede cirkatider. Planen vil løbende bliver opdateret på denne side.

Det endelige program:

NYT NYT NYT!: Turen foregår i Danmarks første X-bus!
Turen vil foregå i en en DAB 12-1200L med høj forrude og destinationsskilt fra 1992. Bussen blev leveret til Thygesen - Østhimmerlands Rutebiler i 1992. Overtaget af Abildskou i 1995 sammen 118E/918E, hvor den blev Danmarks første bus i X-bus' design til brug på 918X. Bussen er nu (gennem Stiholt) kommet hos De Blaa Busser i Skive - STADIG i X-busblå bemaling (nu uden X-Bus-logoer), og det er så denne dejlige bus vi skal køre i!

20/7-06 - DET ENDELIGE PROGRAM:
Det ovenstående program er det endelige! Det betyder, at vi vil køre disse steder hen, har aftaler med disse!!! Turen køres, nærmere info vil følge i mails til de tilmeldte.
Vi besøger altså Svidt i Mundelstrup, en opstillingsplads i Viborg, Mønsted Turistbusser, De Blaa Busser i Skive, Brøchners Biler, Arriva Herning, Skjern Bilen, Søby Jensens Biler, Mørups Turistfart og Deleurans Biler. Og vi kommer til at se alt ligefra Leyland Serie 6 til Volvo B10M-60 Mk. III 10½ meter, Setra turistbusser og DAB-Silkeborg serie 12.. Husk at tilmelde jer!


En lille opdatering (17/7-06): Turen har nu over 15 tilmeldte, så ingen tvivl om at vi kommer af sted :-) Vi beklager, at dele af programmet er blevet ændret et par gange, hvilket mest skyldes at det er sommerferie. Vi regner med at have et fast program klart ca. d. 20. Juli. Som "plaster på såret" rykker vi tilmeldingsdatofristen helt frem til d. 30. Juli (igen pga. ferie), derefter skal beløbet så indbetales (ca. 220 kroner) dog senest d. 8. August. Vi kan desværre ikke oplyse beløbet endnu, men pt. er vi nede på ca 260 kr., og det falder som tilmeldingerne kommer… Som en yderligere kompentation for programændringerne, vil der på turen blive serveret ting som citronsodavand og endda jysk øl, hvis det skulle ønskes.

Men opstillingspladsen i Viborg for De Blaa Busser og Skjern Bilen samt Mønsted Turistbusser, De Blaa Busser i Skive, Skjern Bilen og Søby Jensens Biler er steder som der er indgået aftaler med. De andre følger meget snart. Og som sagt er der lidt overraskelser undervejs.

I stedet for at nævne flere bustyper, som vi vil se på turen, kan vi så fortælle at busturen bliver fri for busser af typerne Volvo B10BLE i Säffle-system udgaven, Volvo B12BLE og Leyland/DAB serie 2.

Hvis der skulle være nogle, som har prøvet at tilmelde sig turen, og endnu ikke har fået en E-mailbekræftelse retur, bedes I prøve at henvende jer igen. E-mailbekræftelsen indeholder i alles tilfælde ordene “Tak for tilmeldingen - og velkommen i bussen”

Håber at se jer - Peter & Jef


HUSK TILMELDING inden d. 23. juli! NY DATO 30. juli!!!

© 2006 Peter Berggrén Brandsen & Jef Pallavicini   -   Kontakt og tilmelding: Mail til Jef / Mail til Peter